Barbecue tijdens laatste Cookingfriends

SLEEUWIJK – Samen koken, samen eten is het motto van de Cookingfriendsavonden maar deze keer gaan ze het iets anders doen.

Omdat het op vrijdag 17 juni de laatste Cookingfriends voor de zomervakantie is gaan ze met elkaar barbecueën. Om 18.00 uur wordt begonnen met het voorbereiden van barbecue en om 19.00 uur is het etenstijd. Iedereen dit zin heeft om lekker mee te eten is van harte welkom. Wil je mee-eten maar ben je vegetariër laat het weten zodat men er rekening mee kan houden. Natuurlijk is er ook alle ruimte om (na afloop) gezellig wat te poolen, gamen of een spelletje te spelen. De kosten voor de avond zijn € 5,- p.p.

De Friendship is een regionaal jongerencentrum voor jongeren van 12 tot ca. 25 jaar en is gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het programma kun je terecht bij Stefan (06-55520837). Mailen kan ook: info@tienerfriends.nl.