Wethouder Van Oosten opent verkeersweek

WERKENDAM – In de week van 6 tot en met 10 juni vindt de verkeersweek plaats.

Elk kindcentra van Trema, KDV Buitenspel Werkendam, KDV en Peutergroep Hoppas Dussen en de basisscholen besteden deze week aandacht aan het actiethema Alertheid van Nul verkeersdoden Brabant. Maandag 6 juni om 08.30 uur geeft de wethouder op KDV Samsam in Werkendam het startsein voor de verkeersweek voor de kindcentra van Trema. Om 08.45 is de wethouder bij VS De Kabouter in Werkendam. Tussen 09.00 en 09.15 uur onthult hij een verkeersbord bij de Regenboog in Nieuwendijk.

Woensdagochtend 8 juni bezoekt de wethouder rond 9.00 uur de Bolderik in Hank bij het verkeersspel. Rond 9.30 en 9.45 uur reikt hij bij Dribbel in Sleeuwijk een oorkonde uit aan de kinderen. In de oorkonde staat dat de kinderen weten dat ze geen telefoon mogen gebruiken in het verkeer. Via de oorkonde komt deze boodschap ook bij de ouders.