Truckersdag door het Land van Heusden en Altena

GIESSEN – Zaterdag 18 juni zal de jaarlijkse truckerdag weer plaatsvinden in het Land van Heusden en Altena. Ruim 100 vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus zullen met verstandelijk gehandicapten een tocht door de regio maken.

Dankzij de enthousiaste medewerking en inzet van heel veel transportondernemers, chauffeurs en vrijwilligers is het voor Stichting Sport en Spel Gehandicapten Andel weer mogelijk deze dag te organiseren. Het evenement start bij Transportbedrijf Van der Stelt in Giessen. Om 09.00 uur wordt daar verzameld en ingestapt en rond 10.00 uur zal de stoet vertrekken.

De tocht gaat vanuit Giessen via Andel naar Babyloniënbroek. Dan via Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen en Genderen naar Wijk en Aalburg. Vandaar door Veen en Andel weer terug naar Giessen waar men rond 13.30 uur weer bij Transportbedrijf Van der Stelt hoopt te zijn. Daar staat dan een broodmaaltijd klaar en zorgt zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam weer voor gezellige muziek. De volledige routebeschrijving is te zien op de website van Stichting Sport en Spel Gehandicapten: www.stichtingsportenspel.nl.