Gezellige 2e hands-(merk) kledingverkoop

VEEN – Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni is er weer een grote 2e hands-(merk) kledingverkoop. Er is een ruim aanbod van zowel mooie kinderkleding vanaf maatje 50-176 als dames- en herenkleding (XS-XXXL).

Ook worden er tassen, schoenen, riemen, sieraden en speelgoed verkocht. Alles tegen leuke kleine prijzen. De locatie is veranderd en vindt nu plaats aan Bagijnhof 50 in Veen. Daarnaast is er koffie, thee en limo met lekkere taart te koop. Tussen de middag zal er heerlijke soep zijn met broodjes en vanaf 10.00 uur wordt er op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken.

De opbrengst van deze dag zal in zijn geheel geschonken worden aan Bouw-, Hulp- en Evangelisatiemateriaal in Kenia voor projecten van Evangelist Johan Schep. De kledingverkoop is op vrijdag 10 juni van 9.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 11 juni van 9.00 uur tot 13.00 uur.