Slot Proevenstein op Slot Loevestein

POEDEROIJEN – Op zondag 26 juni tussen 12.00 en 19.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het smaakvolle evenement: Slot Proevenstein. Kom langs en laat lekker voor je koken. Een (na)middag aanschuiven en relaxen in historische sfeer.

Dit jaar organiseert Slot Loevestein voor de tweede keer Slot Proevenstein. Dit smaakvolle evenement staat in het teken van eten, drinken en gezelligheid. De Voorburcht is ingericht als groot openlucht restaurant waar vijf restaurants zich presenteren en iedereen kan proeven van smakelijke culinaire hoogstandjes. Er is een gezellige markt met streekproducten, sfeervolle muziek en een kidsclub zodat de ouders lekker lang kunnen genieten van alle (h)eerlijkheden die geserveerd worden. Maak kennis met diverse restaurants en producten uit de regio en laat je verrassen.

Kom naar Slot Proevenstein over het water. Riveer vaart volgens de normale dienstregeling. De eerste boot vertrek om 12.35 uur in Woudrichem en om 17.16 uur vaar de laatste boot vanaf Slot Loevestein. Na 17.16 uur vertrekken? Maak dan gebruik van de watertaxi tegen 50% korting.