Samen Doen en evenementen met uw hulp

AALBURG – De gemeente Aalburg houdt een bijeenkomst voor inwoners, verenigingen en ondernemers op donderdag 16 juni.

In de gemeente Aalburg zijn er in het kader van ‘Samen Doen’ al een aantal initiatieven succesvol van start gegaan. Het doel van Samen Doen is om als overheid en samenleving de leefbaarheid van de Aalburgse dorpen te verhogen. Aalburg is van plan een nieuw evenementenbeleid op te stellen. Het beleid dat nu geldt is verouderd en moet worden vernieuwd. Dit wil de gemeente zoveel mogelijk samen doen met u.

Hiervoor zal er op 16 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur een bijeenkomst worden georganiseerd in d’Alburcht, Perzikstraat 14a te Wijk en Aalburg. Om een beeld te hebben op hoeveel mensen er gerekend kan worden, wordt u gevraagd uzelf aan te melden via tje@aalburg.nl of 0416 698746.