Grote Waardweg 5 weken dicht

WERKENDAM – Van 6 juni tot en met 8 juli is de Grote Waardweg tussen rotonde Dijkgraaf den Dekkerweg en Weeresteinweg in Werkendam afgesloten voor autoverkeer. Fietsverkeer richting Nieuwendijk blijft mogelijk.

Voor een goede bereikbaarheid van het Regionale Bedrijventerrein ‘Kop van Brabant’ aangelegd wordt de Grote Waardweg opgewaardeerd naar een compleet nieuwe ontsluitingsweg voorzien van vrij liggend fietspad. Voor het plaatselijke autoverkeer in de Oostwaard blijft de huidige omleidingsroute via bedrijventerrein Bruine Kilhaven en Draepkilweg van kracht. Deze route is met borden aangegeven. Het overige autoverkeer richting Nieuwendijk wordt geadviseerd via de A27 te rijden.

Voor vragen kunt u contact op nemen met de projectleider Engel van der Stelt, per telefoon 0183-507353.