Spannende dropping vanuit Giessen

GIESSEN – Stel je voor: Je wordt samen met een groep vrienden gedropt op een plek die je in eerste instantie niet bekend voorkomt. Samen moet je de weg naar ‘de basis’ terug zien te vinden.

En het zou te makkelijk zijn als er niet wat hindernissen op je pad liggen? Sportief bezig zijn, je hersenen laten kraken en eenmaal terug liggen er broodjes frikadel op je te wachten. Heb je hier wel oren naar? Dan kun je natuurlijk meedoen met de Dropping. Samen met klasgenoten, je beste vrienden of vriendinnen of wat leden van je sportclub. Bedenk een goeie naam en geef je samen op via paans@stichtingdevleet.nl.

Vinden je ouders het prettig als er volwassen begeleiding mee loopt? Dan kun je die natuurlijk ook opgeven. In samenwerking met Sportcomplex de Jager organiseert Stichting de Vleet een dropping op vrijdag 10 juni, start om 20.30 uur, voor jongeren van 13 t/m 18 jaar. Deelname kost €2,50 p.p. Men verzamelt bij Sporthal de Jager, de dropplek is uiteraard geheim.