Sleeuwijk wandelt: wandelt u mee?

SLEEUWIJK – Van 2 juni tot en met 15 oktober 2016 organiseert de werkgroep Zorg voor Sleeuwijk ‘Sleeuwijk Wandelt’ om met zoveel mogelijk mensen samen te bewegen.

Regelmatig sporten en bewegen helpt mensen beter, gezonder en zelfverzekerder te voelen. De werkgroep Zorg voor Sleeuwijk staat volledig achter dit standpunt. Deze werkgroep bestaat uit een huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut, vrijwilligers en de buurtsportcoach van de gemeente Werkendam.

Iedere donderdagavond om 19.00 uur verzamelen deelnemers bij het Cultureel Centrum De Bolderik in Sleeuwijk. Iedere dinsdagmiddag om 13.30 uur wordt gewandeld vanaf de huisartsenpraktijk Sleeuwijk. De deelnemers zijn niet verplicht alle dinsdagen of donderdagen mee te wandelen. De wandelingen duren in eerste instantie ongeveer een uur en zullen worden uitgebreid naar ongeveer 2 uur. Deze wandeltochten sluiten aan bij de Diabetes Challenge (NDC). Uiteraard mag iedereen die geen diabetes heeft ook deelnemen.

De wandelingen zijn kosteloos. Voor meer informatie of aanmelding kunt u terecht bij www.nationalediabeteschallenges.nl/sleeuwijk/ of stuur een mail naar gidion.van.dijk@werkendam.nl of kijk op facebook Sleeuwijk Wandelt.