Postcode Loterij deelt ijs uit in Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Een hele wijk in Sleeuwijk wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 4254 in Sleeuwijk gevallen. 1038 inwoners van Sleeuwijk winnen ijs.

Inwoners van Sleeuwijk die in de apriltrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry’s ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,7 miljoen deelnemers is er sinds de oprichting van de Postcode Loterij ruim 4,7 miljard geschonken aan 95 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur.