inloopbijeenkomsten wateroverlast

WERKENDAM – In juni organiseren gemeente Werkendam en waterschap samen vijf inloopbijeenkomsten voor inwoners die te maken hebben gehad met wateroverlast.

Het afgelopen jaar hebben Waterschap Rivierenland en gemeente gewerkt aan een maatregelenpakket. Tijdens de inloopbijeenkomsten presenteert men u graag het maatregelenpakket. Een aantal maatregelen zijn al uitgevoerd. Andere staan gepland voor later dit jaar en 2017. De maatregelen zijn op een plattegrond aangegeven en kunt u tijdens de inloopavond met medewerkers en bestuurders van gemeente en waterschap bespreken. Voor de inwoners met een huurwoning zijn medewerkers van de woningcorporaties aanwezig.

De inloopavonden vinden plaats van 14 t/m 19 juni. U bent van harte welkom. Kijk op de website van de gemeente Werkendam voor de data in Nieuwendijk, Sleeuwijk, Hank, Werkendam en Dussen.