Bibliotheek in Babylonienbroek

BABYLONIENBROEK – Binnenkort kunt u via de website van De Bibliotheek CultuurPuntAltena, www.cultuuraltena.nl, boeken reserveren die u in de school in Babyloniënbroek kunt afhalen en weer terugbrengen.

Dankzij een team van enthousiaste vrijwilligers en de medewerking basisschool den Biekûrf kan de bibliotheek binnenkort van start gaan met een proef om in de kern Babylonienbroek een servicepunt op te zetten. Het servicepunt zal een avond in de week open zijn om boeken op te halen en te bestellen. U kunt rustig thuis achter de laptop op de website van de bibliotheek snuffelen in het aanbod, maar er zijn tijdens de uitleenavond ook vrijwilligers in de school aanwezig die u kunnen helpen met het zoeken en reserveren van boeken, cd’s, tijdschriften en dvd’s.

Bent u nog geen lid van de Bibliotheek CultuurPuntAltena? Dan kunnen de vrijwilligers u ook helpen om lid te worden. Jeugdabonnementen tot en met 17 jaar zijn gratis. Er hebben zich al enthousiaste vrijwilligers gemeld, maar men zoekt nog meer mensen die zich willen inzetten. Neem contact op via bibliotheekinbroek@gmail.com.