Toneel Entree houdt twee extra voorstellingen

SLEEUWIJK/UPPEL – Toneelvereniging Entree stijgt naar grote hoogte voor de nieuwste voorstelling van de vereniging ‘De Zonde van de Zusters’. De Uppelse watertoren is het decor voor een waar klooster.

Helaas is het klooster in dit geval geen plek voor rust, reinheid en regelmaat. Want geheime intriges, stiekeme liefdes en extroverte personages vullen het dagelijks leven in het klooster. De voorstellingen van 27 mei en 3 juni zijn uitverkocht. Bij de andere voorstellingen zijn nog een paar plekken vrij. Door dit succes is er besloten twee voorstellingen extra te spelen op donderdag 9 juni en zaterdag 11 juni. Daarvoor is de kaartverkoop op de website geopend.

De vereniging zet de voorstelling: ‘De Zonde van de Zusters’ neer op: 27 en 28 mei, 3 en 4 juni en zogezegd op 9 en 11 juni. Begin voorstelling: 19:30 uur. De vereniging speelt de voorstelling in de Uppelse Watertoren aan de Uppelse Hoek. Kaarten kosten 8,50 euro per stuk.

Toneelvereniging Entree begon in 1993 als een kleine amateurvereniging in Gorinchem. Na enkele jaren verhuisde het genootschap naar beneden de rivieren. Het Brabantse dorpje Sleeuwijk werd gekozen als thuisbasis. De vereniging staat bekend om de grote verscheidenheid aan voorstellingen die het in de afgelopen jaren al op de planken heeft gezet. Zo werd Fort Altena omgetoverd tot een militair kamp die als thuisbasis diende en was de oude Sleeuwijkse Albert Heijn het decor voor een hedendaags stuk over zinloos geweld.