Vrijdagavond Zomerfeest: Tom, Tim, Jay en Tony

GORINCHEM – Eigenlijk behoeft de vrijdagavond van het Zomerfeest geen publiciteit. Jaar na jaar is de Groenmarkt afgeladen en wordt het publiek getrakteerd op het beste wat ‘dance’ in Nederland te bieden heeft. Zo ook in 2016.

Tom Ven trapt om 19.30 uur af. Op 16 jarige leeftijd ontdekte Tom de CD-spelers en na het draaien op diverse feesten begon hij op te vallen bij Your Republic, een Amsterdamse organisator met internationaal aanzien. Na Tom is het tijd voor Tim. Tim van Werd kwam op 17 januari 1996 in Gorinchem ter wereld. Op jonge leeftijd kon hij al drummen, trompet- en piano spelen, vaardigheden die hem nu van pas komen bij het produceren van house muziek.

Om 22.00 uur is het podium voor Jay Hardway. De organisatie van het Zomerfeest is blij dat ze hem naar Gorinchem kunnen halen. Als één dj in staat is om het plein af te sauzen dan is het Tony Junior wel. Bedenk door samenwerkingen met DVBBS, Borgeous, Nervo, en Tiësto, supports door Sander van Doorn, Nicky Romero en Steve Aoki. Het laatste beetje energie zal er tussen 23.30 en 01.00 uur worden uitgedanst tijdens de uplifting set van Tony Junior.

Eerder maakte de organisatie van het Zomerfeest op de Groenmarkt al bekend dat op dinsdag Oakmadness, Ronnie Flex, Jebroer en Mr. Polska het podium betreden. Op woensdag is het de beurt aan Danny Vera met zijn rock-‘n-roll-sound, donderdag is het podium voor Lucas Hamming en de week wordt op zondagmiddag afgesloten door Gare du Nord. Wekelijks maakt de organisatie nieuwe artiesten bekend via haar website www.zomerfeest.nl en haar social media kanalen.