Repair Café Altena in Almkerk 1 jaar

ALMKERK – De vrijwilligers van het Repair Café, Stichting De Vleet en Kringloopcentrum Altena nodigen u uit op dinsdag 14 juni om samen met hen het 1-jarig bestaan te vieren.

Elke tweede dinsdag van de maand tussen 9.30 en 11.30 uur staan diverse vaklieden voor u klaar. Zij helpen, voor wat het u waard is, bij alle mogelijke reparaties. Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed en nog veel meer. Alles wat het niet meer doet, is welkom.

De vaklui in het Repair Café weten bijna altijd raad. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt. U bent welkom in het Kringloopcentrum Altena in Almkerk.