Laatste dichterspodium voor de zomerstop

WERKENDAM – Op dinsdag 7 juni bent u van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur van harte welkom in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 voor weer een podiumavond vol afwisseling. De toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis.

De dichter van de maand is Thom Ummels is een geboren dichter. Hij geeft regelmatig voordrachten en workshops op scholen. Muziek is er van Carina Backhuijs. Zij is de eerste aan het conservatorium afgestudeerde jazzharpiste van Nederland. De ‘gewone’ harpopleiding werd speciaal voor haar aangepast naar jazz. Tijdens het podium treedt Carina twee keer op.

Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl.