Jongerendienst 'Ik…?! Jou liefhebben?!'

ANDEL – Op zondagochtend 29 mei is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente De Koningshof. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Ik…?! Jou liefhebben?!’. De spreker deze ochtend is Ruben Flach.

We hebben allemaal wat, we zijn allemaal raar. Dat typeert het Nederlandse volk. Dat geldt ook voor de kerkgangers. We hebben allemaal verschillende kerkelijke achtergronden maar toch houden we van elkaar. Het is de liefde van God die ons verbindt. Maar zijn slechts medekerkgangers onze naasten? Vluchtelingen, dat schreeuwerige buurjongetje, die lerares die jou altijd onvoldoendes geeft, het gepeste homostel bij jou in het dorp of je gierige baas die jou een bonus had beloofd maar van dat geld op vakantie gaat. De naasten liefhebben gaat volgens de standaard van Jezus veel verder. Hoe zit dat met jou? Heb jij je naasten lief?

‘Moet ik al die mensen die ik niet mag liefhebben?!’ Het antwoord: Jazeker. Ruben Flach zal ons meenemen in wat God door Zijn woord daarover tot ons wil zeggen. Iedereen is van harte welkom op zondag 29 mei, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel.