Arrestatie vanwege betrokkenheid drugslab

VEEN – De politie arresteerde een 24-jarige man uit Veen op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Hij wordt verdacht bij betrokkenheid bij een drugslaboratorium.

Het drugslab werd op 13 oktober 2015 in een loods aan de Wielstraat in Veen aangetroffen. Het ging om een groot en professioneel lab. De politie legde beslag op een grote hoeveelheid grondstoffen voor de productie van synthetische drugs. De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) assisteerde bij de ontmanteling van het laboratorium.

Na uitgebreid onderzoek werd de 24-jarige verdachte op dinsdag 24 mei gearresteerd. Daarbij vond ook een doorzoeking van zijn woning plaats. De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex van de politie. De man is in het belang van het verdere onderzoek in voorlopige hechtenis gesteld.