90-jarige man slachtoffer van babbeltruc

VEEN – Een 90-jarige man uit Veen is vrijdag 20 mei 2016 rond 15.30 uur slachtoffer geworden van een babbeltruc.

De man had de deur van zijn woning in de Schmitzstraat in Veen geopend na aanbellen en trof een vrouw aan. De vrouw gaf aan namens een goed doel te komen. Nadat de man had aangegeven geen interesse te hebben, vroeg de vrouw om een glas water en stapte direct de woning binnen. Ze sloot daarbij een tussendeur. Omdat de bewoner het niet vertrouwde, opende hij de tussendeur weer en zag een man in zijn huis staan. Hij riep meteen dat deze man zijn woning moest verlaten. Korte tijd later verliet het tweetal de woning. De bewoner mist vooralsnog geen spullen.

De politie neemt de zaak hoog op en doet onderzoek. Ook komt de politie graag in contact met getuigen. Neem dan alstublieft contact op met de politie via 0900-8844.