Wie wordt de vrijwilliger van het jaar?

WERKENDAM – Na meer dan 15 jaar de vereniging van het jaar te hebben gekozen wil het CDA dit jaar op zoek naar kandidaten voor deze prestigieuze prijs van € 200 voor de vrijwilliger van het jaar.

Kent u iemand die het verdient om in het zonnetje te worden gezet voor het vrijwilligerswerk dat hij of zij – soms in stilte en achter de schermen – verricht? U kunt hem of haar nomineren voor de verkiezing “Vrijwilliger van het Jaar 2016”. De prijs wordt uitgereikt op 18 juni door CDA-Wethouder Matthijs van Oosten.

Het CDA is trots dat in onze gemeente zoveel mensen op een of andere manier vrijwilligerswerk doen; in het verzorgingshuis, in de kerk, op het sportveld, bij een vereniging. Vaak gaat het om mensen die zich al vele tientallen jaren inzetten voor de samenleving. U kunt één vrijwilliger voordragen. Het moet dan gaan om iemand die langdurig vrijwilligerswerk heeft verricht (of dat nog steeds doet) in de gemeente Werkendam en daarbij een bijzondere inzet heeft getoond. Aanmelden voor 11 juni via cdawerkendam@gmail.com.