Man aangehouden voor mishandeling

DUSSEN – Een inwoner van Hank is donderdagavond aangehouden omdat hij in Dussen een inwoner van Nieuwendijk zou hebben mishandeld.

Het begon op donderdag 19 mei 2016 om 19.55 uur met een verkeersruzie op de Zuideveldlaan in Dussen. De aangever dacht voorrang te hebben maar een tegenligger vond van niet. De tegenligger stapte uit en bedreigde de aangever. Die reed snel achteruit en vervolgde zijn weg. Maar de verdachte achtervolgde hem tot aan de Binnen in Dussen. Daar wilde de aangever uitstappen maar de verdachte reed daar, volgens de aangever, opzettelijk tegen zijn auto aan.

Voordat hij kon uitstappen kwam de verdachte al naar hem toe en sloeg door het geopende portier in zijn gezicht. Er ontstond een worsteling waarbij de 19-jarige aangever enkele klappen kreeg. De 44-jarige verdachte hield pas op toen enkele voorbijgangers zich er mee bemoeiden. Hij vertrok. De politie, die onder tussen gebeld was, kon de verdachte snel aanhouden voor deze mishandeling. Hij is voor de nacht ingesloten.