Inwoners aan de slag met de toekomstvisie

ALTENA – De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem zijn gestart met de voorbereidingen voor een fusie per 1 januari 2019.

Op Fort Altena vond woensdagavond 18 mei 2016 de startbijeenkomst plaats voor het opstellen van een visie voor de nieuwe gemeente die ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Ruim 250 belangstellenden hebben zich aangemeld om mee te doen in een visiegroep.

De visiegroepen gaan nu aan de slag met het opstellen van een brede visie. Uit de visies die door de visiegroepen worden gemaakt, zal de komende maanden dé toekomstvisie voor de nieuwe gemeente ontstaan. Wilt u op de hoogte blijven van het fusieproces van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem? Neem dan eens en kijkje op de website: www.samenwerkendegemeenten-aww.nl.