Zomeravond Concert in Woudrichem

WOUDRICHEM – Op zaterdagavond 4 juni organiseert Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een Zomeravond concert. Zij doet dat in samenwerking met Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Arkel.

Dit uitwisselingsconcert belooft een bijzondere avond te worden. Beide orkesten zijn een harmonieorkest, maar er is voldoende variatie in de te spelen werken. Zo brengt KNS onder andere filmmuziek uit “The Pacific”, maar ook delen uit een suite van Johan de Meij. De muziek die De Meij schreef voor deze suite is gebaseerd op de beroemde trilogie “Lord of the Rings” van Tolkien.

Ook Kunst Na Arbeid heeft een aantal bekende werken op het programma. Zo kunt u luisteren naar muziek uit de films “Frozen” en “Belle en het Beest”. Ook speelt KNA een Concert voor dwarsfluit en klarinet. Twee belangrijke instrumenten uit een harmonieorkest worden in dit werk dus voor het voetlicht geplaatst. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. In de pauze zal er een verloting worden gehouden om de kosten voor de avond wat te drukken. Iedereen is van harte welkom op 4 juni in ’t Rondeel te Woudrichem.