Wethouder Eeuwit Klink dient ontslag in

GORINCHEM – Wethouder Eeuwit Klink heeft dinsdag wegens privé-omstandigheden zijn functie als wethouder neergelegd. Het CDA heeft aangegeven met de coalitie in overleg te gaan over de ontstane situatie.

Wethouder Klink heeft besloten zijn functie als wethouder namens het CDA neer te leggen wegens privé-omstandigheden. Wethouder Eeuwit Klink: “Eerder vandaag heb ik bij de gemeenteraad van Gorinchem mijn ontslag ingediend. Ik ben met veel enthousiasme en plezier wethouder geweest van deze mooie gemeente. Graag wil ik de raad, het college van B&W, het ambtelijk apparaat en de inwoners van Gorinchem bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.”

Het college van B&W en het CDA respecteren het ontslag van de wethouder. De portefeuille van wethouder Klink wordt vooralsnog binnen het college waargenomen.