Motorclub CMA in jongerencentrum de Pomp

ALMKERK – Zaterdag 21 mei zal de Christian Motorcyclists Association (CMA) langskomen voor een presentatie in jongerencentrum de Pomp.

De CMA is een internationale christelijke motorclub. De mensen van de CMA komen vertellen wat ze doen, waarom ze bestaan en wat hun doel is. En misschien krijg jij wel de kans om achterop zo’n vette motor mee te rijden. De Christian Motorcyclists Association is een actieve en dynamische motorclub, gericht op het aangaan, onderhouden en versterken van relaties met mensen en clubs in de motorwereld. De leden van de CMA willen door hun oprechte belangstelling in mensen iets van de liefde van Jezus Christus laten zien. Niet dwingen, maar dienen is één van de slogan’s van de CMA.

Elke zaterdagavond is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar in de Pomp. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mail naar: contact@depomp.com.