Laatste 'gewone' Tienerfriendsavond

SLEEUWIJK – Zaterdag 21 mei is alweer de laatste ‘gewone’ Tienerfriendsavond van dit seizoen. Een Tienerfriendsavond is bedoeld voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar uit de regio Werkendam, Woudrichem en Gorinchem.

Met leuke spellen, spetterende activiteiten, spannende opdrachten en mooie gesprekken willen men aan de slag met het thema van deze avond. In de pauze kun je lekker chillen aan de bar, een potje airhockeyen, tafeltennissen, poolen of gamen. De avond zelf kost drie euro en begint om 20.00 uur. Rond 22.00 uur is het programma afgelopen. Op 10 en 11 juni is het jaarlijkse afsluitingsweekend, je kunt je hiervoor aanmelden bij Stefan via 06-55520837.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Meer informatie: www.facebook.com/tienerfriends of www.tienerfriends.nl.