'De Wijsheid van de wereld en van God'

WERKENDAM – Op donderdag 19 mei 2016 wordt het 36e seizoen van de Bijbel Open Avonden afgesloten met een bijzondere avond.

De avond begint zoals gewoonlijk om 20.00 uur en wordt gehouden in het Hervormd Jeugdcentrum de Bron in Werkendam. Het thema van deze avond is: ‘De Wijsheid van de wereld en van God’ n.a.v. 1 Korinthe 1: 8 t/m 31. Br. M. Ezinga zal hierover spreken.

Zangkoor Gideon zal deze avond ook enkele liederen komen zingen. Het belooft weer een bijzondere avond te worden waarin de Here Jezus centraal zal staan en waarin men Hem hoopt te mogen ontmoeten. Komt u en kom jij ook luisteren en meezingen? Want iedereen die de Here God (beter) wil leren kennen en horen wat Hij tegen ons wil zeggen is op deze avond van harte welkom om te zingen en te luisteren naar Zijn Woord. Bezoek ook eens de website: www.bijbelopenwerkendam.nl, daar kunt u ook een aantal avonden terug luisteren.