Bruidjes bij Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op vrijdag 24 juni zullen er heel veel bruidjes te zien zijn in het atrium van Wijkestein. Er wordt dan voor de cliënten, maar ook voor senioren uit de omgeving een bruidsmodeshow georganiseerd.

Medewerkers, familieleden maar ook belangstellende uit de omgeving kunnen zich aanmelden om hun bruidsjurk te showen, of als hij niet meer past iemand anders hem te laten showen. Wat is er nou mooier om je bruidsjurk, die je in principe 1 dag aan gehad hebt, nogmaals te laten zien. Op een heuse catwalk zullen de bruiden langs de toeschouwers lopen en krijgt men te horen wie de bruid is en wat voor soort jurk men draagt. Een aantal kapsters heeft gezorgd dat de haren mooi zitten en een bloemisterij heeft 2 mooie bruidsboeketten gemaakt die de bruidjes bij zich dragen.

Tussendoor is er koffie met bruidstaart voor alle aanwezigen. Bezoekers zijn welkom vanaf 14.00 uur en om 14.30 uur zal er gestart worden met de show. Inclusief een pauze zal de middag rond 16.00 uur afgelopen zijn. Aanmelden om mee te doen als bruid kan bij Bert Noorloos, telefoon 0416-698400 of via de mail: b.noorloos@maaswaarden.nl.