De Mobile Media Lab truck naar Werkendam

WERKENDAM – Op 8 juni staat de Mobile Media Lab truck van de politie in Werkendam. Deze speciale truck rijdt heel Nederland door en staat voornamelijk opgesteld bij politiebureaus, maar ook bij winkelcentra, universiteiten en in woonwijken.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

De truck komt op 8 juni te staan op het parkeerterrein voor de bibliotheek bij de Gedempte Haven in Werkendam van 14.00 uur tot 20.00 uur. U bent van harte welkom om te komen kijken.