Zondag voor de vervolgde kerk in Genderen

GENDEREN – Dreiging en geweld komen steeds dichterbij. In de dienst zal dominee Ron van der Spoel vertellen hoe we ons kunnen voorbereiden op een toekomst met meer geweldsincidenten.

Veel mensen zijn bang voor de toekomst en vragen zich af hoe ze moeten omgaan met het dreigende geweld in de wereld; geweld dat ook steeds meer onze richting op lijkt te komen. Zelfs in het eens zo rustige Nederland laat het kwaad zich steeds openlijker zien. Wat kunnen we doen om te leren omgaan met de angst voor terreur en wat kunnen wij er van leren?

Ds. Ron van der Spoel reist nu over de hele wereld voor ‘Open Doors’ om vervolgde christenen te ondersteunen. Hij geeft regelmatig trainingen in landen als Algerije, Bangladesh en Syrië. De muzikale begeleiding is van praiseband ‘Inspiration’. Je bent welkom op 22 mei om 18.30 uur in de Gereformeerde Kerk in Genderen.