Biesbosch Fotowedstrijd: de mens in de Biesbosch

BIESBOSCH – Vanaf 15 mei, eerste Pinksterdag, start de nieuwe Fotowedstrijd De Biesbosch in Mij. Een gezamenlijke actie van verschillende organisaties die in de Biesboschregio actief zijn.

Er zijn meerdere ‘BrabantNacht Biesbosch VIP arrangementen’ te winnen voor geüploade foto’s op www.debiesboschinmij.nl, rondom vier thema’s. De actie loopt tot 1 september 2016. De belevenissen van de zeearend, de visarend en andere prachtige dieren in de Biesbosch worden door velen gevolgd en krijgen veel aandacht. Maar de Biesboschorganisaties zijn ook op zoek naar de belevenissen van de mens als bezoeker in de Biesbosch. De fotoactie is in het leven geroepen om van bezoekers te weten te komen hoe zij de Biesbosch beleven.

De thema’s waarvoor foto’s kunnen worden ingezonden en waarvoor prijzen te winnen zijn: Fit in de Biesbosch, families in de Biesbosch, overnachten in de Biesbosch en natuurschoon in de Biesbosch. Als je een foto plaatst op Instagram met #debiesboschinmij, #debiesbosch, #biesbosch kun je gedurende de looptijd van de actie diverse prijzen. Voor deelname en het volgen van de actie kijk je op www.debiesboschinmij.nl.