Zingend op weg naar Pinksteren

VEEN – Op zaterdag 14 mei organiseert Christelijk Gemengde Zangvereniging De Lofstem uit Veen een zangdienst die in het teken zal staan van het naderende Pinksterfeest.

Naast koorzang, onder leiding van Anneke van de Streek, is er veel ruimte voor samenzang tijdens deze dienst waarin plaatselijk predikant ds. J. Brouwer een korte meditatie zal houden. De zangdienst wordt gehouden in het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente van Veen aan de Grotestraat. Het muzikale gedeelte van deze avond zal worden ingevuld door Niels de Klerk op orgel en Johanna van Loon en Nadieh Schouten op bugel. De aanvang is half acht terwijl de deuren van het kerkgebouw vanaf zeven uur geopend zullen zijn.

De toegang is vrij maar tijdens de dienst wordt, ter bestrijding van de gemaakte kosten, een collecte gehouden. Het koor hoopt op een goedgevulde kerk om zo samen met iedereen, zingend, op weg naar het Pinksterfeest te gaan. Ook is het koor op zoek naar nieuwe leden om het koor te komen versterken en nodigt iedereen die van zingen houdt uit om, vrijblijvend, een repetitieavond bij te wonen op maandagavond in het Hervormd Centrum aan de Grotestraat tussen acht en tien uur.