Team Almkerk klaar voor de Roparun

ALMKERK – Dit weekend is het zo ver: de Roparun. De estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

De mannen en vrouwen van Team Almkerk hebben het hele jaar getraind om deze loop zo goed mogelijk te volbrengen. Er wordt van zaterdagmiddag tot maandagmiddag non-stop gerend. Naast de lopers zijn er ook nog de mensen die mee fietsen, navigeren, koken, masseren, basiskamp opzetten en de bussen rijden. Iedereen zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor Roparun.

Roparun zet zich al 25 jaar in om het leven van mensen met kanker nog zo aangenaam mogelijk te maken. Op www.facebook.com/TeamAlmkerk worden continu updates geplaatst. Het team vertrekt zaterdagochtend om 04.45 bij ’t Verlaat in Almkerk en zal Tweede Pinksterdag rond 16.00 uur hier weer arriveren. Ook daar is iedereen van harte welkom om het team te begroeten en een drankje te drinken.