Stand Up Paddling in de Biesbosch

BIESBOSCH – Op zaterdag 14 mei introduceert Biesboschcentrum Dordrecht een nieuwe manier om de Biesbosch te beleven: Stand Up Paddling.

Een Stand Up Paddle board, of een zogenaamde SUP, is een soort surfplank zonder zeil, waarop je je staand met een paddle over het water voortbeweegt. Vanaf het komend Pinksterweekend kun je de Hollandse Biesbosch ook suppend ontdekken. Suppen is een relaxte manier van voortbewegen op het water waarbij je wel 95% van je spieren gebruikt. Naast een ontspannen vaartochtje door de natuur is het dus ook een goede work-out.

Op zaterdag 14 mei kun je in de haven bij Biesboschcentrum Dordrecht tussen 10.00 en 14.00 uur kennis maken met het suppen. Er is een instructeur aanwezig en een ervaren supper, die zal demonstreren wat er allemaal mogelijk is met een sup. De demonstratie is gratis te bezoeken. Bezoekers zullen worden uitgenodigd om het suppen vrijblijvend te proberen.