Rampenoefening in Aalburg

AALBURG – De gemeenten moeten te allen tijde zo optimaal mogelijk voorbereid zijn op een mogelijke ramp.

Mede daarom staat er op donderdag 12 mei in het gemeentehuis van Aalburg een grootschalige oefening in het kader van de crisisbeheersing op het programma. Dit in samenwerking met de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. De oefening vindt plaats met vele veiligheidspartijen zoals de politie, brandweer, Veiligheidsregio maar ook uiteraard de gemeenten zelf zijn hierbij betrokken. In totaal nemen ongeveer 150 mensen deel aan deze dag. In het kader van deze oefening zijn er deze dag op en rondom het gemeentehuis van Aalburg vele hulpdiensten aanwezig.

Niet alle medewerkers van de gemeente nemen deel aan de oefening. De dagelijkse dienstverlening zal dus gewoon doorgaan, ook is het gemeentehuis op de normale tijden telefonisch te bereiken.