Midzomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil

NIEUWENDIJK – Op zaterdag 25 juni wordt op Fort Bakkerskil een midzomerfeest gegeven. Vanaf 17.30 uur wordt u verwelkomd met een drankje door Marjolein en Koos Lucas, de beheerders van het fort, en Marcel Vaandrager, bedenker van deze BBQ.

Vanaf 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kunt u kiezen uit een keur van lekkernijen. Er is niet alleen vlees en vis, maar ook de vegetariër komt ook aan zijn/haar trekken. Heerlijk genieten van het eten van de BBQ, salades, stokbrood, drankjes en meer, terwijl mooie afwisselende muziek door Jolie Coeur en Troubadour Bertan wordt gespeeld. Als iedereen zo rond 21.00 uur/21.30 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur.

De toegangsprijs voor deze midzomer BBQ bedraagt € 21,50 per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes. U kunt zich aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl.