Bijzonder HaFaBra concert

ALMKERK – Op 21 mei organiseert brassband Kunst & Vriendschap Meeuwen haar tweede HaFaBra concert in ’t Verlaat te Almkerk.

Voor dit HaFaBra-concert heeft Kunst & Vriendschap twee toporkesten uitgenodigd te weten: Harmonie Symfonisch Blaasorkest NLS Klaaswaal onder leiding van Michael Engelbrecht en Het Fanfare Collectief Alblasserdam onder leiding van gastdirigent Harrie Janssen. De organiserende vereniging Brassband Kunst & Vriendschap staat onder leiding van Henk van Loon.

Dit HaFaBra-concert georganiseerd door Brassband Kunst & Vriendschap uit Meeuwen is de Opmaat en aankondiging van een bijzonder project met concertreeks in 2017. Het concert wordt gehouden in Zalencentrum ’t Verlaat, ’t Verlaat 1 te Almkerk. De aanvang is 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegang gratis.