'De Zonde van de Zusters' door Toneel Entree

SLEEUWIJK – Al sinds 1993 is Toneelvereniging Entree niet meer weg te denken uit de culturele programmaboekjes van Het Land van Heusden en Altena. Een club enthousiastelingen speelt jaarlijks een voorstelling op de meest bijzondere locaties.

Zo was de vereniging al te zien in verschillende verzorgingstehuizen, bij Fort Altena en in de oude Sleeuwijkse Albert Heijn. Ook dit jaar heeft Toneelvereniging Entree weer een bijzondere én mooie locatie weten te vinden. Deze lente spelen zij namelijk op 43,3 meter hoogte. De Uppelse Watertoren is het decor voor het Kloosterpark. De voorstelling is dit jaar getiteld: ‘De Zonde van de Zusters’.

Een plek waar Pastoor Breukelmans, Moeder Overste en diverse zusters hun intrede doen. Een voorstelling over stiekeme liefdes, geheime intriges en extroverte personages. Trotseer de hoogte en kom een kijkje nemen in het klooster op ruim 40 meter hoogte. Het klooster is van alle gemakken voorzien. Bent u slechter ter been? Dan kunt u uiteraard gebruik maken van de lift.

De vereniging zet de voorstelling: ‘De Zonde van de Zusters’ neer op: 20, 27 en 28 mei en op 3 en 4 juni. De aanvang is telkens om 19:30 uur. Zoals gezegd speelt de vereniging in de Uppelse Watertoren aan de Uppelse Hoek. Kaarten kosten 8,50 euro per stuk en zijn te koop via de website: www.toneelentree.nl.