Woensdagopening op de Friendship in Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Vanaf 11 mei is de Friendship het schip van stichting Tienerfriends elke woensdagmiddag en avond geopend tussen 14.30 en 21.00 uur.

Jongeren zijn van harte welkom en kunnen langskomen wanneer het hen uitkomt. Aan boord kun je poolen, tafelvoetballen, gamen, tafeltennissen en nog veel meer. Tussen 17.30 en 18.30 kunnen de jongeren voor een klein prijsje een hapje mee-eten. Stefan Ippel, jongerenwerker en beheerder van de Friendship geeft aan dat de extra opening voortkomt uit de wens om meer te kunnen betekenen voor de jongeren in de regio. Stefan Ippel die sinds maart in dienst is bij de stichting zal samen met een aantal vrijwilligers de inloop verzorgen.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm aan de Hoef 15 te Sleeuwijk. Voor verdere vragen of informatie over het (maand)programma kun je terecht op www.tienerfriends.nl.