Martine Beijer meest ondernemende vrouw van Altena

WIJK EN AALBURG – Ook dit jaar maakte de verkiezing van de meest ondernemende vrouw van Altena weer deel uit van het Marianne Vos Wielerfestival.

In tegenstelling tot andere jaren vond dit evenement niet op de wielerdag zelf plaats maar op de vrijdagavond daarvoor. De felbegeerde prijs werd uitgereikt in het gemeentehuis van Aalburg. De jury bepaalde wie er met de titel Ondernemende Vrouw van Altena 2016 naar huis ging en dat werd Martine Beijer van Aquarius in Sleeuwijk. De innovatieprijs 2016 werd gewonnen door Karin Struijk van WMI.

Voor de publieksprijs 2016 kon al eerder via de website gestemd worden. Maar ook in de zaal, tijdens de avond zelf, werden er nog gestemd wat voor een derde deel meetelde. Uiteindelijk werd de publieksprijs 2016 gewonnen door Mieke van de Heuvel van de Kaasboerderij in Genderen.