Hemelvaartsweekend bij de Teerkamer

WOUDRICHEM – Het Hemelvaartsweekend in Woudrichem is al jaren een begrip in de regio. De hele stad wordt omgetoverd tot één groot festival. Ook de Teerkamer draait dit jaar mee in de feestvreugde.

“Vanuit de organisatie kregen we de vraag of wij een tappunt wilden neerzetten bij het Visserijmuseum om Hemelvaartsdag. We verwachten dan weer duizenden mensen in de Woudrichemse vesting die uiteraard ook allemaal wel wat te drinken lusten. Dit kan nu dus ook onder andere bij ons. Zo zullen ondermeer Chris Poldervaart (Loos Alarm) en Robert & Jeremy (CopyCat) op ons terras wat semi-akoestische covers komen spelen. Het kan niet anders dan we een bijzonder gezellige middag gaan krijgen.”

Op zaterdag 7 mei hebben we de band ‘eXtrawberry’. eXtrawberry is absoluut geen standaardband. Het is een zeer energiek viertal dat in hoog tempo een groot scala aan hits voorbij laat komen, aan elkaar plakt en door elkaar mengt. Misschien is het het meest te vergelijken met de Memphis Maniacs, maar dan met echt een duidelijke eigen stijl. Erg leuk en zeker de moeite waard om te komen kijken!” aldus Annemarie Pfaff van de Teerkamer.

Donderdag 5 mei zal er vanaf 13:00 live muziek zijn op het Museumplein in Woudrichem. Zaterdag 7 mei gaat de Teerkamer open om 21:00 uur en zal de band spelen vanaf 22:00 uur. De entree bedraagt die avond € 5,-.