Cover-up in jongerencentrum de Pomp

ALMKERK – Zaterdag 7 mei is de eerste cover-up avond in jongerencentrum de Pomp in Almkerk. Het beloofd een sfeervol avondje te worden barstensvol lekkere muziek.

Sander (16) en Anouk (18) hebben kortgeleden hun muziekexamen op het Altena College in Sleeuwijk met een dikke vette voldoende afgerond en staan daarom zaterdag 7 mei samen op het podium in De Pomp in Almkerk. Sander en Anouk vertolken nummers van o.a. Ben Howard, U2 en James Bay. Met de cover-up geeft jongerencentrum De Pomp een vervolg aan de Pomp Podium Award waarin het jong talent uit eigen regio een podium biedt. Entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Elke zaterdagavond is de Pomp geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk.