Friendship Freedom Event over oorlog en vrede

WERKENDAM – Vrijdag 6 mei organiseert stichting Tienerfriends het Friendship Freedom Event.

In navolging van 4 mei herdenking en de 5 mei viering wil men deze avond stilstaan bij de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog en het belang van vrede (ook) in deze tijd. Door middel van een interactieve presentatie, filmpjes en foto’s wil men de oorlog een gezicht geven en het belang van vrede en vrijheid onderstrepen. De avond wordt afgesloten met de bekende film De schuilplaats. Deze film gaat over het leven van Corrie ten Boom tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk. Meer informatie: www.facebook.com/tienerfriends of www.tienerfriends.nl.