Chaos op de N322 door kettingbotsing

WAARDHUIZEN – Er zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen bij een ernstig ongeluk op de Almweg (N322) bij Waardhuizen.

Om tien voor zes knalden zes auto’s op elkaar vermoedelijk omdat een van de voertuigen af wilde slaan richting Waardhuizen. Een van de bestuurders raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Deze inzittende is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een andere bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis.

Een derde ambulance behandelde een aantal lichtgewonden ter plaatse. Kort na het ongeval gebeurde er nog een tweede ongeluk waarbij nog eens twee voertuigen betrokken waren. Dit ongeval gebeurde omdat vermoedelijk een voertuig wilde keren omdat de N322 helemaal afgesloten was.