Waterdragen langs de Waterlinie

ANDEL – Wandel mee en draag je waterfles 7,5 of 15 km langs de waterlinie om deze bij de finish uit te gieten over het kleinste fort van de Nieuwe Hollandse waterlinie.

Dit als symbool dat je bent voor eerlijke verdeling van het drinkwater op onze aarde. De opbrengst van deze bijzondere belevingstocht is voor Edukans. De bijzondere medaille geeft bovendien recht op één overtocht met het voetveer Loevestein-Woudrichem, en koek en zopie bij de start en finish.

De route loopt via de groepsschuilplaats uit WOI bij de Wilhelminasluis bij Andel over het prachtige vernieuwde Munikkenland naar de stempelpost op Loevestein en vervolgens via het karakteristieke voetveertje naar Vesting Woudrichem naar de Waterdrager. Het Inschrijfgeld is 10 euro per persoon. Dit kunt u betalen bij start. De start is om 11.30 uur bij De Voorhof, Julianastraat 24 Andel.