Snelkrakers bij tankstation in Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER – Op maandag 25 april 2016 kwam omstreeks 03.30 uur bij de eigenaar van een tankstation aan de Kerklaan in Raamsdonksveer een alarm binnen.

Hij besloot om samen met zijn zoon ter plaatse te gaan. Ze zagen dat er voor de toegangsdeur een Rode Renault stond. Ze zagen dat er twee mannen bij stonden en dat een derde persoon met zijn hoofd door het ingeslagen glas van de deur stak. De dieven droegen bivakmutsen.

De zoon kwam tegenover een van de daders te staan die dreigde met een stuk gereedschap. Twee van de drie daders stapten in de auto. Zijn vader ging voor het voertuig staan, maar stapte opzij toen de bestuurder gas gaf en wegreed. De derde dader is vermoedelijk aan de achterzijde nog in de vluchtauto gestapt. De toegangsdeur was ingeslagen. De daders waren vermoedelijk uit op sigaretten. Er is echter omdat zij gestoord werden, vermoedelijk niets buit gemaakt. De politie heeft nog naar de auto van de daders uitgekeken maar deze niet meer aangetroffen.