Gedichten en klinkende muziek in Werkendam

WERKENDAM – Op dinsdag 3 mei wordt in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 een speciaal bevrijdingspodium georganiseerd. Van 19.45 uur tot ongeveer 21.15 uur bent u van harte welkom.

De toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis. Na een oproep hebben negen dichters zich aangemeld om een gedicht te schrijven over actuele onderwerpen zoals oorlog, bevrijding, vluchtelingen en vrijheid. Alle deelnemende dichters zullen aanwezig zijn om hun gedichten voor te dragen. Muziek is er van ‘Klink!’. Zij bestaan uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen die meerstemmige liederen ten gehore geven. Vanwege de afwijkende programmering is er op 3 mei geen open podium.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.