Gospelzanger Martin Brand in VEG Koningshof

ANDEL – Op zondag 24 april zal Martin Brand spreken en zingen in VEG de Koningshof in Andel.

Martin Brand werkt al jaren als gospelzanger, spreker, theatermaker, liedschrijver, workshopleider en dirigent. Een bezig baasje dus. Toch is een rode draad in al zijn activiteiten te ontdekken: inspireren, aanmoedigen en geloof delen. Hij staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, eerlijkheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven. Ook werkt Martin Brand als dirigent van grote projectkoren, is hij presentator bij Groot Nieuws Radio, ambassadeur van Operatie Mobilisatie Nederland, stafdocent en creatief adviseur van de HQ kunstschool voor jong talent en een dag per week werkzaam voor zijn thuisgemeente ‘de Basis’ in Apeldoorn als creatief leider van het programmateam.

Bent u benieuwd naar het getuigenis van deze gepassioneerde gospelzanger? Dan bent u van harte uitgenodigd voor deze dienst op zondag 24 april, aanvang 10.00 uur in VEG de Koningshof, Burg. van der Schansstraat 50 te Andel.