Doe mee met de zeepkistenrace in Dussen

DUSSEN – De Oranjevereniging Dussen pakt uit op zaterdag 23 april met tal van activiteiten voor jong en oud.

Zo is er een ouderwets gezellige zeepkistenrace. Op het terrein van De Koppelpaarden zal hiervoor een speciaal parcours worden uitgezet. Het is toegestaan om met meerdere deelnemers gebruik te maken van dezelfde zeepkist. Daarbij zijn er ook een aantal zeepkisten aanwezig voor diegene die er geen kunnen maken. Er zijn prijzen te winnen in meerdere leeftijdscategorieën.

De start van de zeepkistenrace is aan het eind van de middag zo rond de klok van 16:00 uur en afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Deelname staat open voor alle leeftijden en is gratis. Inschrijven voor de zeepkistenrace kan via het e-mail adres contact@oranjeverenigingdussen.nl.

Na afloop van de zeepkistenrace is er een kinderdisco welke duurt tot ongeveer 21:00 uur. Daarna begint de feestavond waar Flash Point van Hans Miessen de muziek verzorgd en de artiesten Frank Verkoyen en Arjon Oostrom op zullen treden.