Xinix presenteert Pearl Jamming

NIEUWENDIJK – Vrijdag 22 april komt Nederlands beste Pearl Jam-tributeband naar Xinix tijdens de XGP-avond.

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en charismatische frontman. Uur na uur is door de band gespendeerd aan het bestuderen van albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het laatste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van de band na Pearl Jam zelf.

Xinix gaat vrijdag om 21.00 uur open en Pearl Jamming speelt vanaf 22.00 uur. Meer info en voorverkoop op www.xinix.nl en www.pearljamming.nl.